Over ons

LEARN, EXPERIENCE & ENJOY

Ontdek Agrandi Language Institute

Achter Agrandi Language Instituut zit de eigenaresse en oprichtster Touria Agrandi. Touria is multicultureel opgegroeid tussen een mengelmoes van Arabische, Berberse en Spaanse cultuur. Touria studeerde Arabische taal en cultuur aan de Leidse Universiteit, volgde daarna de Master Midden-Oosten Studies in Nijmegen en daarna de opleiding Gerechtstolk aan de KU Leuven waar ze afstudeerde met een onderscheiding voor de vreemde talen. 

Touria heeft veel ervaring in trainingen geven aan zowel groepen als individuen. Afgelopen jaren heeft ze vooral aan professionals in een kort tijdbestek, middels intensieve trainingen, de taal leren begrijpen en spreken. Na de training met Touria ken je het alfabet, kun je sociale gesprekken voeren en ken je de grammaticale basisbeginselen van de taal.

Deskundige docenten

Flexibele leerplannen

Culturele immersie

Moderne faciliteiten

Onze missie

Onze missie is om cursisten van over de hele wereld te helpen bij het verbeteren van hun taalvaardigheden en hun begrip van andere culturen. Wij geloven dat een goede beheersing van de taal en een diepgaand begrip van de cultuur de sleutel is tot succes in de internationale arena.

Touria Agrandi

Geïnteresseerd in het versterken van uw bedrijf met onze trainingen? Neem contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte training die past bij de unieke behoeften van uw bedrijf.