Tolk- en vertaaldiensten

Learn, Experience & Enjoy

Professionele tolk- en vertaaldiensten: juridisch en sociaal

Bij Agrandi Language Institute bieden we gespecialiseerde tolk- en vertaaldiensten in zowel juridische als sociale contexten. Onze gecertificeerde professionals zijn niet alleen taalexperts, maar hebben ook diepgaande kennis van specifieke vakgebieden, waardoor we nauwkeurige en betrouwbare diensten kunnen garanderen.

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

Vertrouwelijkheid en discretie

Kennis van juridisch jargon

Efficiëntie in juridische processen

Juridisch tolken en vertalen

Gecertificeerde expertise 

Ons team van juridische tolken en vertalers bezit de vereiste certificeringen en heeft uitgebreide ervaring in het werken met juridische documenten. Wij begrijpen de noodzaak van precisie en discretie in juridische vertalingen en tolkdiensten.

Brede toepassing 

Of het nu gaat om contracten, gerechtelijke documenten, patenten of juridische correspondentie, wij zorgen voor een nauwkeurige vertaling en tolkdienst die voldoet aan de hoogste normen. Wij bieden deze diensten aan voor zowel bedrijven als individuele cliënten, in Nederland en in België.

Neem contact op voor een op maat gemaakte training

Cultureel bewustzijn

Toegankelijkheid en inclusiviteit

Verbeterde communicatie

Ondersteuning in cruciale situaties

Sociaal tolken en vertalen

Cultuursensitief 

In sociale contexten, zoals in ziekenhuizen, scholen, bij gemeentelijke diensten en sociale instellingen, is het van cruciaal belang dat tolk- en vertaaldiensten cultuursensitief en accuraat worden uitgevoerd. Onze professionals zijn getraind om met respect voor culturele nuances te werken.

Diverse diensten 

Wij bieden tolk- en vertaaldiensten voor een breed scala aan sociale situaties, waaronder medische afspraken, educatieve settings, en overheidscommunicatie. Ons doel is om taalbarrières te overbruggen en effectieve communicatie te faciliteren.

Waarom kiezen voor Agrandi?

Bij Agrandi Language Institute staat kwaliteit voorop. Met onze gecertificeerde professionals en onze toewijding aan nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, streven we ernaar om de beste tolk- en vertaaldiensten te bieden. Ons team begrijpt het belang van elke opdracht en werkt nauwgezet om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze cliënten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tolk- en vertaaldiensten en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen in uw juridische en sociale communicatiebehoeften.

Touria Agrandi

Heeft u behoefte aan bijstand in de communicatie met anderstaligen, aarzel niet en neem contact op met Agrandi Language Institute