Taalcursussen

Learn, Experience & ENJOY

Ontdek de wereld van taal bij Agrandi Language Institute

Bij Agrandi bieden we een breed scala aan cursussen Spaans en Arabisch, ontworpen om aan de behoeften van elke cursist te voldoen, ongeacht uw huidige niveau of leerdoelen. Of u nu een beginner bent of uw taalvaardigheden wilt perfectioneren, bij Agrandi Language Institute vindt u de cursus die bij u past.

Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf u direct in voor een van onze taalcursussen. Uw taalavontuur wacht op u!

Deskundige docenten

Flexibele leerplannen

Culturele immersie

Moderne faciliteiten

Zakelijke taalcursussen

Op maat gemaakte bedrijfsoplossingen

Wij begrijpen dat in de zakenwereld communicatie cruciaal is. Onze zakelijke taalcursussen zijn ontworpen om uw team te helpen vloeiend en effectief te communiceren in het Spaans of in het Arabisch. Of het nu gaat om een in-company training, een cursus op onze locatie, of online, wij zorgen voor een leerplan dat bij uw zakelijke behoeften past.

Bij Agrandi gaat het om meer dan alleen taalonderwijs; het gaat om het creëren van een diepe, blijvende liefde voor taal en cultuur. Ons team, gepassioneerd door het motto “Learn, Love, & Experience”, is toegewijd aan het bieden van een leerervaring die verder gaat dan het klaslokaal, en die u onderdompelt in de rijke tradities en gebruiken van elke taal die wij onderwijzen.

Taalcursus Arabisch

In de huidige geglobaliseerde economie opent het beheersen van het Arabisch deuren naar nieuwe markten, culturele inzichten en netwerkmogelijkheden. Onze cursussen bieden u de unieke kans om te excelleren in internationale handel, diplomatie, of gewoon uw persoonlijke horizon te verbreden.

Voor de zakelijke professional bieden onze op maat gemaakte cursussen praktische vaardigheden voor effectieve communicatie, onderhandelingen en cultureel bewustzijn, essentieel voor succes in de Arabische wereld. Door privélessen geniet u van de flexibiliteit om op uw eigen tempo te leren, met cursussen die zijn aangepast aan uw individuele doelen en interesses. Stap in de fascinerende wereld van het Arabisch en ontdek een rijkdom aan kansen voor zowel uw carrière als persoonlijke groei.

Het Arabische alfabet

De basis 

Begin uw reis in de Arabische taal met het leren van het unieke alfabet. Onze cursus ‘het Arabische alfabet’ introduceert elke letter, de uitspraak en de vorm, en leert u de kunst van het verbinden van letters. Deze cursus is essentieel voor iedereen die wil beginnen met het lezen en schrijven in het Arabisch.

Arabisch schrijven

Ontwikkel uw vaardigheden 

In onze cursussen ‘Arabisch schrijven’ leert u van eenvoudige woorden tot complexe zinnen en teksten te schrijven. Met een focus op grammatica, structuur en stijl, zullen deze lessen u helpen vloeiend en correct te schrijven in het Arabisch.

Arabisch spreken

Praktische conversatie

De cursussen ‘Arabisch spreken’ zijn gericht op het verbeteren van uw spreekvaardigheid. Door praktische oefeningen, dialogen en interactieve activiteiten, zult u vertrouwen opbouwen in uw uitspraak en conversatievaardigheden in het Standaard Arabisch.

Arabische dialecten

Regionale diversiteit

Verken de rijke variëteit van de Arabische taal door onze dialectcursussen. Van het Egyptisch tot het Levantijns en Darija – deze cursussen bieden u een dieper inzicht in de culturele en linguïstische diversiteit van de Arabische wereld.

Leer met passie

Onze taalcursussen Spaans en Arabisch zijn zorgvuldig ontworpen om niet alleen taalvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om een diepe waardering en liefde voor de taal te kweken. Van beginners tot gevorderden, elke les is een stap dichter bij vloeiendheid en culturele bekwaamheid.

Liefde voor taal en cultuur

Onze unieke benadering gaat verder dan traditioneel taalonderwijs. We dompelen onze studenten onder in de culturen die aan onze talen zijn verbonden, waardoor een verrijkende, enerverende leerervaring ontstaat. Leer de nuances van de Spaanse passie en de rijkdom van de Arabische tradities kennen, terwijl u uw taalvaardigheden verbetert.

Taalcursus Spaans

Verbreed uw zakelijke en persoonlijke horizon met onze Spaanse taalcursussen, perfect afgestemd op zowel professionele ambities als individuele passies. In een wereld waar Spaans een van de meest gesproken talen is, opent het beheersen ervan deuren naar een breed scala aan internationale markten, culturele ervaringen en persoonlijke ontdekkingen. Onze cursussen zijn speciaal ontworpen om u te begeleiden naar vloeiendheid, zowel in uw professionele als in uw persoonlijke leven.

Of u nu uw zakelijke netwerk wilt uitbreiden, reizen wilt verrijken, of persoonlijke voldoening zoekt, onze Spaanse cursussen openen een wereld van mogelijkheden.

Het Spaanse alfabet

Een stevige basis

De cursus ‘het Spaanse alfabet’ is uw eerste stap in de wereld van het Spaans. Leer elk letter van het alfabet, de juiste uitspraak ervan en de basisregels voor het spellen van Spaanse woorden. Een solide basis voor uw reis in het Spaans.

Spaans schrijven

Meester in schrijven

In onze cursussen ‘Spaans schrijven’ ontwikkelt u uw schrijfvaardigheden van eenvoudige zinnen tot geavanceerde essays en verhalen. Met aandacht voor grammatica, vocabulaire en stijl, zijn deze lessen ontworpen om u te helpen vloeiend en effectief te schrijven.

Spaans spreken

Vloeiend en zelfverzekerd 

De focus van onze cursussen ‘Spaans spreken’ ligt op conversatie. U leert niet alleen correct te spreken, maar ook culturele uitdrukkingen en dagelijkse spreektaal te gebruiken. Deze lessen zullen uw communicatievaardigheden en zelfvertrouwen in het Spaans aanzienlijk verbeteren.

Touria Agrandi

Geïnteresseerd in het versterken van uw bedrijf met onze taaltrainingen? Neem contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte training die past bij de unieke behoeften van uw bedrijf.