Training

Welkom bij Agrandi Language Institute, waar we ons toeleggen op het aanbieden van professionele taalcursussen in verschillende talen. Onze oprichter, Touria, is opgegroeid in een multiculturele omgeving en heeft zelf een achtergrond in Arabische taal en cultuur. Met haar kennis en ervaring, evenals die van onze ervaren docenten, staan wij garant voor de hoogste kwaliteit taalonderwijs. Of u nu een beginner bent of gevorderde, wij hebben de perfecte cursus voor u. Wij bieden cursussen in talen zoals Arabisch, Frans, Duits, Engels en nog veel meer. Doe mee aan onze cursussen en verbeter uw taalkennis vandaag nog!

Wat bieden wij?

Taaltraining voor studenten online:

Wil je graag een streepje voor zijn en met alle vertrouwen deel nemen aan de screening aarzel dan niet om je snel aan te melden vanwege beperkte plaatsen.

Van kan je van ons verwachten:

Wat verwachten wij van u:

LEARN ARABIC

Bel met 0165 – 1251252 of mail naar info@agrandi.edu

Taaltraining voor volwassenen en gezinnen

in combinatie met kort verblijf het buitenland:

Doet u zaken met Arabisch sprekende landen of verhuist u met uw gezin naar het buitenland, dan bent u bij Agrandi Language Institute bij het juiste adres voor een taaltraining op maat.

Wat zit in het pakket:

LEARN ARABIC

Bel met 0165 – 1251252 of mail naar info@agrandi.edu

Incompany training Arabisch:

Taaltraining voor studenten online:

Heeft u behoefte aan een training Arabisch voor uw medewerkers waardoor zich professioneel kunnen uitdrukken in deze prachtige vreemde taal en zaken doen met Arabisch landen laagdrempeliger wordt. In tegenstelling tot Nederland is opbouwen aan een relatie belangrijker in Arabisch sprekende landen alvorens er zaken gedaan kunnen worden.

Wat hebben wij u te bieden:

Aanbod
Duur
Kosten
Alfabet
6 x 1 uur
150,-
Alfabet & basisconversatie
6 x 1,5 uur
200,-
Standaard-Arabisch
10 x
300,-
Marokkaans-Arabisch
10 x
350,-
Egyptisch
10 x
350,-
Levantijns
10x
350,-